Announcement

Collapse
No announcement yet.

Intermitente windshield wiper and windshield spray pump not working?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Intermitente windshield wiper and windshield spray pump not working?

    As above I´ve lost these 2 functions at the same time, don´t know if they are related but maybe you have some pointers, my fuse box is in german and I don´t have a clue!
    It´s a 90 20v quattro!

  • #2
    I'm having trouble with my spray and am looking at relay 275 maybe try the same, it's a tall relay about 2" high

    Comment


    • #3
      How do I check the relay?

      Comment


      • #4
        No idea I'm just going to get another see if it works

        Comment


        • #5
          I have another Audi I´ll see if it has the same relay and try it!

          Comment


          • #6
            There is few test you could do before just replacing bits.you could look at the relay diagram and just bridge contact like relay would do it .if the pump.works the problem is somewhere from relay back to the switch .you could also just put power and ground direct to the pump and see if it works

            Comment


            • #7
              Well tried exchanging the 275 and the wiper worked once! It was the 229 that controls the intemitent wiper which wasn´t making contact and I must have touched it when changing the 275!
              now i have the wiper working but the spray isn´t yet, have to give the pump 12v and see if it works!

              Comment


              • #8
                Pump replaced all is fine now!

                Comment

                Working...
                X